UP-date!
Bericht uit de Rimboe!!!!
Ja het heeft lang geduurd weten we maar hier komt het dan! Het weer is warm, heet, bloedheet maar de zee is heerlijk. We zijn de tweede dag naar een miss. verkiezing geweest! Heel raar, apart, bijzonder, grappig en doorgestoken kaart. Het is dus echt zo dat de jury wordt omgekocht.
We zijn al twee keer over naar de stad geweest. Al twee keer,ja nog niet zo veel maar dat komt nog want Bianc en ik zijn heel druk geweest met duiken. We moesten leren, ja dat ook nog. We hebben in vier dagen onze theorie gehaald. H1, 2, 3 en 4 gelezen, 4 testjes gemaakt en ons eindexamen. Allemaal tienen. We hebben al drie keer gedoken en we moeten als het goed is nog 2 keer. Het is wel heel gek want je hoeft maar je hoofd in het water te steken en je ziet echt een totaal andere wereld zelfs bij het ondiepe. We hebben hele scholen vissen gezien en zelfs een zeepaardje!
Je ziet hier de gekste dingen. Ze hebben net pas parkeermeters uitgevonden en alles werkt hier gewoon anders. We hebben een hondje van de straat gehaald ze is nu op de duikschool en heet Chanel. Echt een schatje, ze is gewassen dus schoon, niet meer bang en heel erg aan ons gehecht nu. Zo lief. Ze komt elke dag en blijft tot wij weer gaan.
We gaan nog heel veel meer doen zoals, naar het sea aqarium, slavenhuis, stad en een pedicure. Wat we ook nog hebben gedaan is naar een ander strand en zwembad heel mooi, naarde film gegaan Sex and the City 2 zo grappig, we hebben zelfs gedanst in de biosen twee keer uit eten geweestwas echt supergezellig!
Zo nu dat was het wel weer voor zover als we weer zin hebben of tijd hebben dan komt het er wel weer op.
Groetjes, xxx-jes en knuffels van Bianc & Co

Hey meiden!
wat leuk om eindelijk eens wat van jullie te horen op deze site!
ik keek bijna elke dag wel even!
wat supergoed dat jullie zo snel het duiken onder de knie hebben.
zo te horen is het prachtig daar!
ik hoop dat ik snel een foto of wat te zien krijg (en natuurlijk ook van de hond, precies iets wat ik ook gedaan zou hebben!!!)
Ik hoop snel wat meer van jullie te horen, en vooral lekker vermaken daar!
Tot snel!
heel veel liefde,